Rieten-manden

Rieten-manden

Houtmand

Deze stoere robuuste rieten houtmand kan ook als lectuurmand gebruikt worden.Het is een perfect gevlochten mand met een erg decoratief karakter.

naar de website

Rotan Theebox

Berg uw verschillende soorten thee op in deze handige rotan theebox met negen vakjes.De box is voorzien van een goed sluitende deksel.

naar de website

Vierkant Mandje

Een mooi gevlochten vierkant rotan mandje met twee houten hengsels.Het is een decoratief mandje welke ook wel als kaarsenplateau gebruikt kan worden.

naar de website

Mandje met flesjes

(237) Lieftallige rieten mandje met daarin 2 glazen weckflesjes. Het geheel word opgesierd met strikje en hartjes.

naar de website

Rotan hondenmand

(233) Het merk Karlie heeft een zeer trendy hondenmand in het assortiment. Deze is namelijk geheel vervaardigd van rotan en weegt daardoor heel weinig, maar is toch stevig. Verkrijgbaar in verschillende maten. Zo een Rotan mand heeft een hele natuurlijke uitstraling en staat daarom in vele interieurs

naar de website

Rotan Poef

Hier ziet U een robuuste rotan poef of hocker met een opbergfunctie.Om de hocker is een dik gevlochten touw gespannen ter extra decoratie.

naar de website

Mand of Bloempot

(237)Een erg mooi gevlochten mand van een fijne soort riet.De mand heeft ter decoratie een gevlochten touw aan de bovenkant waar ook de hengsels van zijn gemaakt.Dit exemplaar kan gebruikt worden als decoratief opbergmandje of als bloempot.

naar de website

Donkerbruine Mand

(66)Een donkerbruine vierkante opbergmand gemaakt van grof gevlochten waterhyacint.De vierkante mand is voorzien van een metalen frame.

naar de website

Decoratieve Manden

(66)Dit zijn twee echt hele leuke decoratieve manden met een deksel.De manden hebben een vrolijke uitstraling wat natuurlijk komt door de gekleurde versiersels van textielmateriaal.

naar de website

Thee organiser

Een sfeervol klein rotan mandje met zes vakken om verschillende soorten thee in op te bergen.

naar de website

Witte Mand

(237)Een leuke decoratieve rotan mand in de kleur wit.Op de buitenkant van het mandje is een zwarte ster aangebracht ter decoratie.Het mandje is aan de binnenkant bekleed met een katoenen stof.

naar de website

ZigZag Motief

(237)Een leuke sfeervolle mand met een zigzag motief.het is een mooie decoratieve mand voor heel weinig geld online te koop in de webwinkel van Sfeerleven

naar de website

Smalle Wasmand

(66)Dit is een perfect wasmand wanneer U maar net een smal strookje ruimte heeft.Het is tevens een stevige mand met een kunststof binnenvoering.

naar de website

set manden

(237) set van 3 stuks manden vervaardigd van grove gevlochten rotan met handvatten gemaakt van touw.

naar de website

rieten opbergbakje

(100) dit opbergmandje is zeer geschikt om te gebruiken in uw badkamer om uw spulletjes op te ruimen samen met de tissue dispenser een zeer decoratief geheel.De beide mandjes zijn gemaakt van gevlochten rotan in een licht kleur

naar de website

Rotan mand met deksel

(66) Een mand in de vorm van een schatkist geheel gemaakt van gevlochten KUBU rotanstengels. De deksel sluit met bruine riempjes gemaakt van imitaieleder. De grijze kleur van het rotan maakt deze mand helemaal af en past daarom ook bij vele interieurs.

naar de website

set manden

(237) Op de voorzijde van deze 2 manden siert de tekst "Living" De manden zijn gemaakt van grove gevlochten rotan en zijn in verschillende maten. De manden zijn afsluitbaar met een deksel. Zeer decoratieve manden waar u vast wel een plekje voor vind in uw interieur.

naar de website

Wijnfleshoouder

Een leuke kleine decoratieve rieten wijnfles-houder met een zwart lederen riem.Deze houder kan als mandje op de tafel staan of aan de riem als muurdecoratie opgehangen worden.

naar de website

set van 2 manden

(66) Deze donkerbruine manden zijn gemaakt van gevlochten rotan en komen uit de collectie van Home Affaire. De manden hebben een handgreep aan de voorzijde en hebben dezelfde afmeting ze geheel met de hand gemaakt.

naar de website

Rond mandje

Een leuk lief klein rond rieten mandje met een goed sluitende deksel.Er decoratie en geschikt voor een landelijk interieur.

naar de website

Grote Lectuurmand

Een grote en perfect gevlochten grote rotan lectuurmand met een stevig hengsel.

naar de website

Set van 3 Manden

Dit is een set van drie behoorlijk grote robuuste rotan manden met een extra dik gevlochten rand aan de bovenkant.De manden hebben verschillende afmetingen zodat ze in elkaar passen.Is dit niet de set manden naar uw keuze kijk dan eens in de webwinkel van Dekogifts waar U een leuke collectie rieten en rotan manden kunt vinden.

naar de website

Decoratieve Mand

Hier ziet U een stoere maar ook stevige rieten mand met een mooie decoratieve uitstraling.De mand is voorzien van twee hengsels welke gemaakt zijn van dik gevlochten touw.

naar de website

Opbergmeubel

(66)Hier ziet U een heel leuk, apart en zeker ook sfeervol opbergmeubel met vier rieten manden in verschillende afmetingen.Het is een meubel welke het beste past in een landelijk interieur.

naar de website

Drie manden

Hier ziet U een rieten houder met drie manden boven elkaar.Deze etagere wordt vaak in de keuken gebruikt maar kan gewoon overal in de woning gebruikt worden.Combineer deze driedubbele mand met andere rieten en rotan accessoires in uw interieur voor een gezellig en sfeervol resultaat.

naar de website

Keukenmandje

Een klein en handig ovalen rieten opbergmandje voor in de keuken.Berg hier wat kleine spulletjes in op en zet het mandje op de keukentafel.

naar de website

reserverolhouder

(100) voor in uw wc of badkamer een toiletrol houder voor de reserve toiletrollen. Gemaakt van grove rotan in gevlochten stijl. De hoogte van de mand is 44.5 cm. De mand is in een donker bruine kleur.

naar de website

Rechthoekig

(237)Een mooi en sfeervol rechthoekig rotan mandje met een behoorlijk opengewerkt karakter.

naar de website

rotan mand

(237) uit de collectie van het landelijke woonaccessoires merk Clayre en Eef komt deze rotan mand geheel vervaardigd van gevlochten rotan met als contrasterende kleur een witte band aan de onderzijde. De mand heeft 2 handvatten, zodat hij makkelijk is te verplaatsen

naar de website

Rotan mand

(237) Handig opbergmand geheel gemaakt van grove gevlochten rotan. Het model heeft 2 handvatten en de afmeting is 35 cm x 30 cm.

naar de website

Kastje met Manden

(66)Een leuk houten kastje met drie rieten opbergmanden.Het kastje met manden heeft een sfeervolle landelijke uitstraling.

naar de website

Mandjes met ster

(237)Dit is een set van drie donkerbruine ronde rotan mandjes.ter decoratie is op elk mandje een witte ster aangebracht.

naar de website

Rotan wasmand

(100) Deze wasmand heeft ook het decor Walther en is ook gemaakt van licht gekleurd rotan. Deze wasmand kunt u ook bestellen in een donkerbruine kleur. De hoogte van de mand is 65 cm en afsluitbaar met een deksel.

naar de website

kattenmand/hocker

(233) Deze kattenmand heeft het model van een hocker en geeft aan uw kat een geborgen gevoel. Gemaakt van grof gevlochten rotan. De ingang is versterkt tegen het krabben van uw kat aan de rand

naar de website

Ovaal broodmandje

(237)Een erg leuk ovaal rieten broodmandje van het romantische woonmerk Clayre & Eef.Vooral de ruiten stoffen bekleding maakt het mandje zo sfeervol.

naar de website

Dubbele Mand

(237)Deze rotan mand bestaat uit twee manden boven elkaar.De mand is voorzien van een gebogen hengsel.

naar de website

Witte rieten mand

Deze rieten mand is geschikt om als fruitmand te gebruiken.De kleur is deze keer niet naturel maar wit.Het is een perfect gevlochten mand met een luxe uitstraling.

naar de website

Rotan Fruitmand

Een sfeervolle en perfect gevlochten ovalen rotan fruitmand.De stevige mand is gemaakt van een fijne soort riet.Op de voorkant van de mand staat met witte letters de tekst Fresh Fruits

naar de website

Mand met Klep

Gebruik deze stevige en vooral handige mand wanneer U een middag gaat picknicken of gewoon als U naar het strand gaat.Het is een makkelijk mand met een stevig hengsel en twee aparte kleppen waar de bovenkant mee afgesloten wordt.

naar de website

Kattenmand Tipi

(233) Een kat zoekt vaak een geborgen plekje, waarom dan niet in deze Tipi geheel vervaardigd van rotan en de decoratieve waarde is ook meegenomen. Grappig deze kattenmand in de vorm van een Tipi

naar de website

Drie mandjes

(237)Hier ziet U een leuke en uiterst betaalbare set van drie rotan mandjes.De mandjes zijn niet al te groot en boedel om kleine dingetjes in op te bergen.

naar de website

Mand California

(66) van het merk Home Affaire is deze mand "California" met een bekleding van stof. De buitenzijde is gemaakt van grove grijzige gevlochten rotan.

naar de website

Set van drie

(66)Dit is een set van drie stevige maar soepele Heine Home ronde opbergmanden.

naar de website

Mand met Strepen

(237)Dit is een mooi gevlochten stevige mand van het woonmerk Clayre En Eef.De mand is voorzien van een horizontaal streepmotief.

naar de website

Surplus Rotan bed

(233) Deze slaapplaats voor uw is heerlijk comfortabel. Hondenmand "Surplus" is geheel vervaardigd van grove gevlochten rotan en is daarom zeet stevig. Hij staat ook prima in uw interieur door de natuurlijke uitstraling en is ook nog een elegant. Het kussen kunt u eventueel los bijbestellen

naar de website

Tissue dispenser

(100) Tissue dispenser gemaakt van gevlochten rotan in een lichte kleur. Hoort bij de Walther serie.

naar de website

set van 3 manden

(66) set van 3 stuks manden allemaal van dezelfde afmeting namelijk 29 x 28 x 32 cm. Ze zijn geheel gemaakt van gevlochten rotan met een binnenbekleding van stof. De voorzijde is voorzien van een handgreep

naar de website

High Tea mand

Hier ziet U een handige rieten mand met een groot hengsel.Het is een mand met twee vakken welke vaak gebruikt wordt om te picknicken.Op de voorkant van de mand staat de tekst High Tea.

naar de website

Twee Manden

(66)Deze twee manden zijn gemaakt van gevlochten zeewier.De manden zijn heel sterk maar toch ook wel soepel.

naar de website

Rotan afvalbak

(100) Deze afvalbak krijgt zijn charmes door het gevlochten lichtkleurige rotan. Afkomstig uit de "Walther"serie. Prachtig om uw badkamer mee op te pompen.

naar de website

Robuuste mand

Deze robuuste rieten mand kan overal in de woning gebruikt worden.Vaak wordt de mand in combinatie met een mooi gekleurd plaid ter decoratie in de woonkamer gebruikt.

naar de website

Tijdschriftenhouder

Een mooie en luxe uitziende opbergmand voor tijdschriften of kranten in op te bergen. De houder heeft drie vakken en is voorzien van twee handgrepen.

naar de website

Drie aparte manden

(237)Hier ziet U een set van drie Clayre & Eef mandjes in verschillende maten.Het onderste gedeelte van de manden zijn gevlochten met riet.

naar de website

set manden

(66) deze set manden is vervaardigd van gevlochten waterhyacint en heeft een stoffen bekleding van witte katoen. De afmeting van de manden zijn verschillende. De kleinste is 30 x 30 x 30 cm en de grootste is 36 x 36 x 36 cm Je sluit de manen met een klep

naar de website

Drie Broodmandjes

(237)Hier ziet U een set van drie rotan broodmandjes waarvan de binnenkant is bekleed met een geruite stof.

naar de website

Set van 2 manden

Dit is een set van twee rieten ronde manden met een deksel.Het zijn mooie en sfeervolle manden waar meestal kleine spulletjes in opgeborgen worden.Bestel deze leuke en betaalbare rieten manden in de webwinkel van Dekogifts waar U behalve veel riet en rotan tal van andere sfeervolle woonaccessoires kunt vinden.

naar de website

Dubbele mand

Hier ziet U twee rechthoekige mandjes als etagere. Het zijn leuke sfeervolle rieten mandjes om bijvoorbeeld kleine spulletjes in op te bergen.Deze mandjes passen perfect in een landelijk ingerichte woonkamer.

naar de website

Set van Twee

(66)Dit is een set van twee mooie en uiterst betaalbare manden gemaakt van gevlochten waterhyacint.

naar de website

Trixie rotan kattenmand

(233) Uw kat kruipt graag in deze mand van het "Trixie" geheel gemaakt van rotan vlechtwerk in een natuurlijke kleur. Aan de bovenkant zit een handvat zodat u de mand makkelijk kunt tillen.

naar de website

Bestekmand

(237)een bestekmand gemaakt van stevig gevlochten rotan met een indeling van 4 vakken.

naar de website

rotan zit / mand

(66) Een mand die een ware aanwinst is voor uw interieur niet alleen op decoratieve wijze maar ook op de praktische wijze. Het frame is vervaardigd van een massieve houtsoort en de bekleding buitenzijde van gevlochten rotan. De mand is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. De deksel is afsluitbaar met riempjes van imitatieleder.

naar de website

Mand met Deksel

(66)Hier ziet U een vrolijke en erg decoratieve mand met deksel met heel wat opbergruimte.Deze Heine Home mand is vervaardigd uit gevlochten zeewier.

naar de website